2007-07-14 Othello-spiller med suksess i poker-vm

Mange har sikkert fått med seg at VM i poker pågår i disse dager. Men kanskje ikke alle har fått med seg at en norsk Othello-spiller biter kraftig fra seg i turneringen?

Poker-VM blir fulgt av en rekke media for tiden. I Nettavisen kan man blant annet lese om Othello-spilleren Dag Martin Mikkelsens flotte innsats.

Dag Martin har tidligere gjort seg godt bemerket i Othello-miljøet i Norge. Han vant junior-NM både i 2003 og 2004, men også blant “seniorene” kan han vise til gode resultater, blant annet fra Stavanger Open som han vant i 2004.

De senere årene har det dessverre blitt mindre og mindre Othello-spilling på ham til fordel for pokeren. For oss som så hvilket talent han hadde for Othello for noen år siden, er det derfor ikke helt overraskende at han nå gjør det godt også i poker.

Dag Martin deltok i Nordisk Mesterskap i Othello tidligere i år, men all tiden ved pokerbordet får vel ta litt av skylden for at han der ikke helt nådde opp i forhold til tidligere prestasjoner. Men forhåpentligvis har han ikke lagt sine siste brikker på Othello-brettet ennå av den grunn…