2009-11-06 VM dag 2

Så var alle 13 rundene i VM spilt. Lagmessig endte Norge på 18,5 poeng, og ble med det nr. 10 av 25 nasjoner.

Individuelt var det Martin som gjorde det best av de norske med 7,5 poeng. Han ble da også beæret med to live-overføringer på VM’s siste dag. Vidar kom sterkt dag 2 og endte med 6 poeng, mens Tor Birger og Rita endte på 5 poeng.

Lørdag fra kl. 0930 spilles semifinaler og finaler. De 4 som har kvalifisert seg til det er Suekuni fra Singapore, japanerne Takizawa og Takanashi samt tyske Berg som slo franske Barre i playoff-kampen om den siste semifinaleplassen.

For oss nordboere er det mest gledelig at Veronica Stenberg kvalifiserte seg til damefinalen. Der møter hun japanske Mei Urashima. Disse møttes tidligere i turneringen, og da var det Mei som trakk det lengste strået. Men følger Veronica opp den strålende seieren mot fjorårsvinner Borassi fra i går, burde det være mulighet for en god svensk avslutning på dette årets VM.

Alle semifinalene og finalene kan følges live på live-overføringen mens fullstendig resultatoversikt kan studeres på VM’s resultatside